Wij bieden je veiligheid, dag en nacht

Alarmsystemen

Wil jij met een gerust hart van huis gaan, zonder voortdurend zorgen te maken over de veiligheid van je woning? Of ben je een ondernemer die zich geen zorgen wil maken over de bescherming van je winkel of bedrijfspand? Bij Omnium Protecta bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige alarmsystemen, zowel bekabeld als draadloos.

Draadloze alarmsystemen

Wil je de zekerheid van een effectief alarmsysteem zonder gedoe met bedrading? Onze draadloze alarmsystemen bieden de ultieme flexibiliteit en eenvoudige installatie, waardoor ze perfect zijn voor huizen, appartementen en kleine bedrijven. Met draadloze sensoren die communiceren met een centrale bedieningseenheid, bieden deze systemen niet alleen gemak, maar ook gemoedsrust. Bovendien kun je met mobiele toegang je systeem eenvoudig beheren via een smartphone of tablet, waar je ook bent.

Bekabelde alarmsystemen

Stel je de gemoedsrust voor van een betrouwbaar alarmsysteem dat jou en je eigendommen dag en nacht beschermt. Onze bekabelde alarmsystemen maken gebruik van bedrading om sensoren, detectoren en bedieningspanelen met elkaar te verbinden. Hoewel de installatie iets meer tijd en moeite kan kosten vanwege het leggen van draden, bieden bekabelde systemen een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en stabiliteit. Ze zijn een ideale keuze voor nieuwbouw- of renovatieprojecten, waar het installeren van bedrading geen belemmering vormt.

Hybride alarmsystemen

Voel je veilig in je eigen huis of bedrijfspand met onze hybride alarmsystemen, ontworpen om inbrekers effectief af te schrikken. Deze systemen combineren draadloze sensoren voor gemakkelijke installatie op lastig bereikbare plaatsen, samen met betrouwbare bekabelde componenten voor maximale stabiliteit. Met onze hybride oplossingen ben je goed beschermd tegen ongewenste indringers, zodat je met een gerust hart kunt genieten, waar je ook bent.

Slimme alarmsystemen

Voel je volledig beschermd met onze slimme alarmsystemen, die werken met geavanceerde technologieën om inbraken tegen te gaan. Ze maken gebruik van internetverbinding en draadloze communicatie om extra functionaliteiten te bieden. Door ze te koppelen aan slimme apparaten zoals deursloten, camera’s en thermostaten, creëren ze een geïntegreerd smart home-beveiligingssysteem. Naast het bieden van een goede beveiliging, bieden deze systemen ook gemak en controle, omdat je je huis of kantoor vanaf elke locatie kunt bewaken en bedienen met behulp van een app. Bescherm je huis of pand met onze slimme technologie en geniet van gemoedsrust, wetende dat je eigendommen veilig zijn.

Met een breed scala aan alarmsystemen beschikbaar, kan Omnium Protecta je helpen bij het kiezen van het juiste systeem dat past bij je specifieke behoeften en budget. Onze deskundige adviseurs kunnen een uitgebreide beoordeling uitvoeren en een op maat gemaakte oplossing aanbevelen die voldoet aan al je beveiligingsvereisten.

Zo pakken wij jouw
project aan

Bij Omnium Protecta streven we ernaar om onze klanten de hoogste mate van beveiliging en gemoedsrust te bieden. Onze werkwijze is gebaseerd op een grondige analyse, professionele planning en uitvoering, en voortdurende ondersteuning.

 • Contacteer ons

  Neem contact met ons op. Dit kan je telefonisch doen of per e-mail, of via ons contactformulier.

 • Wij komen langs

  We leggen een afspraak vast en komen jouw situatie ter plaatse bekijken.

 • Vrijblijvende offerte

  Je ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

 • Installatie

  Ons team zorgt voor een snelle en vakkundige installatie van het systeem.

 • Nazorg

  Ook na de plaatsing staan wij voor je paraat. Je kan steeds bij ons terecht met vragen.

Wat onze klanten zeggen

Jouw alarmsysteem bespreken?

Neem contact op en we bespreken hoe we jouw eigendom kunnen beschermen.