Wij bieden je veiligheid, dag en nacht

Mobiele beveiliging

Bescherm je kostbare terrein of project met onze uiterst betrouwbare mobiele beveiligingssystemen. Waar je ook bent, voel je continu veilig dankzij onze geavanceerd uitgeruste camera’s en directe alarmrespons. Kies voor gemoedsrust met de slimste beveiliging op de markt.

Compleet toezicht, waar dan ook

Onze mobiele beveiligingssystemen bieden een dynamische oplossing voor het monitoren van onbewaakte terreinen, bouwplaatsen en afgelegen locaties. Elk systeem is uitgerust met high-tech camera’s die 360 graden kunnen draaien, waardoor elke hoek van de locatie continu in de gaten gehouden wordt. Dit zorgt voor een alomvattende beveiliging, dag en nacht.

Geavanceerde bewegingsdetectie

Met geïntegreerde bewegingsdetectoren kunnen onze systemen grote oppervlaktes effectief bewaken. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, stuurt het systeem automatisch een melding uit, compleet met live beeldmateriaal, naar onze meldkamer. Dit stelt ons in staat om snel en doeltreffend te reageren op elke situatie, wat zorgt voor een hogere beveiligingsgraad.

Directe respons bij incidenten

Onze meldkamer is 24/7 bemand met beveiligingsexperts die klaar staan om onmiddellijk actie te ondernemen bij detectie van onregelmatigheden. Dit snelle responsmechanisme garandeert dat elke potentiële bedreiging direct wordt aangepakt, waardoor de veiligheid op jouw terrein continu gewaarborgd blijft.

Waarom kiezen voor onze mobiele beveiliging?

Mobiele beveiliging van Omnium Protecta betekent kiezen voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en de meest geavanceerde technologie op de markt. Of je nu een tijdelijke oplossing nodig hebt voor een bouwterrein of permanente beveiliging voor een afgelegen locatie, wij bieden een oplossing die aangepast is aan jouw specifieke behoeften.

Veelzijdige beveiligingsoplossingen voor elke locatie

Ben je klaar om de beveiliging van je terrein of project naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met Omnium Protecta voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe onze mobiele beveiligingssystemen je de gemoedsrust kunnen bieden die je zoekt. Zorg voor veiligheid op elke locatie, op elk moment.

Zo pakken wij jouw
project aan

Bij Omnium Protecta streven we ernaar om onze klanten de hoogste mate van beveiliging en gemoedsrust te bieden. Onze werkwijze is gebaseerd op een grondige analyse, professionele planning en uitvoering, en voortdurende ondersteuning.

 • Contacteer ons

  Neem contact met ons op. Dit kan je telefonisch doen of per e-mail, of via ons contactformulier.

 • Wij komen langs

  We leggen een afspraak vast en komen jouw situatie ter plaatse bekijken.

 • Vrijblijvende offerte

  Je ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

 • Installatie

  Ons team zorgt voor een snelle en vakkundige installatie van het systeem.

 • Nazorg

  Ook na de plaatsing staan wij voor je paraat. Je kan steeds bij ons terecht met vragen.

Wat onze klanten zeggen

Jouw mobiele beveiliging bespreken?

Neem contact op en we bespreken hoe we jouw eigendom kunnen beschermen.