Toegangscontrole

Weten wie je gebouw binnenkomt, geen geknoei meer met ontelbare sleutels die in omloop zijn of wil je simpelweg minder gedoe en meer controle? Met onze systemen voor toegangscontrole speel je het klaar.

Bij Omnium Protecta installeren we meerdere types toegangscontroles. Van eenvoudige systemen met keypads of badgesystemen tot veel complexere systemen. Wij bekijken samen met jou de noden en stellen een systeem op maat voor.

Wij werken met veilige technologieën, houden de werking zo eenvoudig mogelijk en het beheer van het systeem uiterst behapbaar. Met onze software bepaal je snel wie toegang heeft tot bepaalde ruimtes en wie niet.

TOEGANGSCONTROLE VOOR JOUW WONING

Met ons toegangscontrolesysteem bepaal jij wie toegang heeft tot je woning. Verschillende types zijn mogelijk. Wij staan garant voor een vlekkeloze plaatsing en een kwalitatief systeem dat jaren meegaat.

Onze adviseur denkt graag met je mee en stelt je een systeem op maat voor. Vervolgens maken we je een vrijblijvend voorstel op maat over.

TOEGANGSCONTROLE VOOR JOUW ZAAK

Werken met meerdere medewerkers brengt risico’s met zich mee. Met onze toegangscontrolesystemen bepaal je zelf wie toegang heeft tot welke ruimte. Wij bekijken graag samen met jou de situatie en komen met een voorstel op maat op de proppen. Zo geniet jij van een efficiënte en optimale beveiliging.

Wij bezorgen je graag een vrijblijvende offerte.

Onze Werkwijze

Stap 1

Contacteer ons

Neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Stap 2

Wij komen langs

We leggen een afspraak vast en komen de situatie ter plaatse bekijken.

Stap 3

Vrijblijvende offerte

Je ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Stap 4

Installatie

Ons team zorgt voor een snelle en vakkundige installatie van het systeem.

Stap 5

Nazorg

Ook na de plaatsing kun je steeds bij ons terecht met vragen.

Certificaties

© Omnium Protecta 2024 - Alle rechten voorbehouden