Wij bieden je veiligheid, dag en nacht

Andere beveiliging

Ontdek onze uitgebreide reeks van gespecialiseerde beveiligingsproducten, ontworpen om aan al jouw veiligheidsbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om communicatie, waardebescherming, winkelbeveiliging of klantanalyse, wij bieden state-of-the-art technologie voor een veiligere en slimmere omgeving.

Videofonie

Met onze moderne videofoniesystemen heb je altijd controle over wie je toelaat in jouw woning of bedrijfspand. Zie duidelijk wie er aan de deur staat zonder dat je zich naar de deur hoeft te verplaatsen. Onze systemen variëren van handenvrije videofonen met ingebouwde luidsprekers tot klassieke modellen met een hoorn, geschikt voor zowel appartementen als vrijstaande woningen en bedrijfsgebouwen.

Kluizen

Zorg voor de veiligheid van jouw waardevolle spullen met onze reeks kluizen van De Raat Security Products. Deze kluizen bieden een robuuste bescherming, zowel tegen brand als inbraak, en zijn beschikbaar in verschillende modellen om aan al je behoeften te voldoen. Of het nu gaat om documentkluizen die belangrijke papieren veilig houden of meer gespecialiseerde kluizen voor andere waardevolle eigendommen, wij hebben de juiste oplossing om jouw bezittingen veilig te stellen.

Artikel beveiliging

Bewaak de veiligheid van je winkel en bescherm je producten met onze geavanceerde artikelbeveiligingssystemen. Wij bieden een breed scala aan beveiligingsoplossingen die specifiek zijn ontworpen voor retailomgevingen, van tags en etiketten tot hardtags en kabels. Deze systemen zijn essentieel om winkeldiefstal effectief tegen te gaan en de integriteit van je voorraad te bewaren.

Onze artikel beveiligingsoplossingen omvatten zowel zichtbare als onzichtbare technologieën:

 • Zichtbare beveiligingspoortjes die bij de ingang van je winkel kunnen worden geplaatst om ongemerkt verwijderen van beveiligde artikelen te detecteren.
 • Onzichtbare vloerdetectie systemen die subtiel onder de winkelvloer worden geïnstalleerd voor een esthetisch aangename beveiliging.

We gebruiken geavanceerde technologieën zoals RF (Radio Frequentie), AM (Acousto-Magnetisch), EM (Electro-Magnetisch) en RFID (Radio-Frequentie Identificatie) om een breed scala aan producten te beveiligen, wat zorgt voor een veilige en gastvrije winkelervaring voor je klanten.

People Counter

Optimaliseer het bezoekersmanagement van je locatie met onze People Counter systemen. Deze technologie stelt je in staat om snel en nauwkeurig het aantal bezoekers te tellen, wat essentieel is voor capaciteitsbeheer, vooral in drukke omgevingen zoals winkels, musea, en evenementen.

Ons systeem werkt door het koppelen van één of meerdere camera’s aan een flow control monitor:

 • Groen licht: Er zijn nog plaatsen beschikbaar en bezoekers zijn welkom.
 • Rood licht: De maximumcapaciteit is bereikt, waardoor nieuwe bezoekers tijdelijk niet toegelaten worden om veiligheids- en comfortredenen.

De installatie van het People Counter systeem is snel en efficiënt—binnen drie uur is je systeem operationeel. Dit biedt een directe oplossing voor locaties die behoefte hebben aan effectieve controle en management van bezoekersaantallen.

Geïnteresseerd in een van onze beveiligingsoplossingen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke demonstratie van de mogelijkheden. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte beveiligingsoplossing die past bij jouw behoeften.

Zo pakken wij jouw
project aan

Bij Omnium Protecta streven we ernaar om onze klanten de hoogste mate van beveiliging en gemoedsrust te bieden. Onze werkwijze is gebaseerd op een grondige analyse, professionele planning en uitvoering, en voortdurende ondersteuning.

 • Contacteer ons

  Neem contact met ons op. Dit kan je telefonisch doen of per e-mail, of via ons contactformulier.

 • Wij komen langs

  We leggen een afspraak vast en komen jouw situatie ter plaatse bekijken.

 • Vrijblijvende offerte

  Je ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

 • Installatie

  Ons team zorgt voor een snelle en vakkundige installatie van het systeem.

 • Nazorg

  Ook na de plaatsing staan wij voor je paraat. Je kan steeds bij ons terecht met vragen.

Wat onze klanten zeggen

Jouw beveiliging bespreken?

Neem contact op en we bespreken hoe we jouw eigendom kunnen beschermen.