Camerabewaking voor particulieren en kmo’s

Hoogstaande camerabewaking zorgt voor een volcontinu zicht op de activiteiten in je woning of zaak. Via ons makkelijk hanteerbaar systeem consulteer je de beelden waar en wanneer je maar wil, zelfs via je smartphone. De opnamen kunnen ook nog achteraf bekeken worden, indien nodig.

Bij Omnium Protecta kiezen we resoluut voor moderne technologie en performante apparatuur. Daarbij vertrekken we steeds vanuit jouw noden en houden we rekening met je budget.

Weet dat er op het vlak van camerabewaking heel wat wettelijke voorwaarden zijn. Wij brengen je op de hoogte van alle verplichtingen en zorgen dat je perfect weet hoe je systeem functioneert. Wij voorzien ook onderhouds- en servicecontracten, zodat je zorgeloos kunt rekenen op de goede werking van jouw camerasysteem.

CAMERABEWAKING VOOR JE WONING

Jouw woning laten monitoren met onze camera’s? Wij hebben de oplossing voor jou. Alle activiteiten worden haarscherp in kaart gebracht.

Wij komen bij je langs, brengen de situatie in kaart en bezorgen je een offerte op maat. In geen tijd installeren wij een professioneel camerabewakingssysteem bij je thuis.

CAMERABEWAKING VOOR JOUW ZAAK

Jouw zaak optimaal beveiligen? Opteer voor één van onze camerasystemen, al dan niet gecombineerd met een alarm.

Bij Omnium Protecta staan we garant voor een correcte plaatsing en werking van je systeem. Wij komen steeds bij je langs om de situatie in kaart te brengen en je naar de geknipte oplossing te gidsen. Reken op een vrijblijvende offerte voor je camerabewaking.

Onze Werkwijze

Stap 1

Contacteer ons

Neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Stap 2

Wij komen langs

We leggen een afspraak vast en komen de situatie ter plaatse bekijken.

Stap 3

Vrijblijvende offerte

Je ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Stap 4

Installatie

Ons team zorgt voor een snelle en vakkundige installatie van het systeem.

Stap 5

Nazorg

Ook na de plaatsing kun je steeds bij ons terecht met vragen. 

Certificaties

© Omnium Protecta 2024 - Alle rechten voorbehouden