Wij bieden je veiligheid, dag en nacht

Branddetectie

Bij Omnium Protecta begrijpen we dat brandveiligheid net zo belangrijk is als inbraakpreventie. Daarom zetten we ons in om jou de hoogste mate van bescherming te bieden tegen brandgevaar.

Vroege signalen met rookmelders

Stel je voor dat je vroegtijdig gewaarschuwd wordt voor een mogelijke brand, nog voordat het vuur zich verspreidt. Met onze geavanceerde rookmelders ontvang je direct een waarschuwingssignaal bij rookdetectie, waardoor je kostbare tijd krijgt om te evacueren en de hulpdiensten te bellen. Bescherm jezelf, je gezin en je bezittingen met onze betrouwbare rookmelders die 24/7 waakzaam zijn.

Detecteer hoge temperaturen met hitte melders

Onze hittemelders zijn ontworpen om hoge temperaturen te detecteren, zelfs in omgevingen waar rookmelders niet geschikt zijn, zoals keukens of garages. Met hun snelle respons en betrouwbare detectie bieden onze hittemelders een essentiële aanvulling op je branddetectiesysteem, waardoor je tijdig gewaarschuwd wordt voor brandgevaar.

Koolmonoxidemelders beschermen tegen onzichtbare bedreigingen

Koolmonoxide is een kleurloos, reukloos en smaakloos gas dat levensgevaarlijk kan zijn bij inademing. Met onze koolmonoxidemelders word je onmiddellijk gewaarschuwd voor de aanwezigheid van dit dodelijke gas, zodat je snel actie kunt ondernemen om jezelf en je gezin te beschermen tegen de gevaren van koolmonoxidevergiftiging.

Bescherming van jouw bedrijfsmiddelen

Voor bedrijfseigenaren is branddetectie een essentieel onderdeel van het beschermen van bedrijfsmiddelen en het waarborgen van de veiligheid van werknemers. Brand kan in enkele minuten verwoestende schade aanrichten aan bedrijfspanden en inventaris, terwijl het ook de veiligheid van werknemers in gevaar brengt. Door te investeren in effectieve branddetectieoplossingen kunnen bedrijven de impact van brand minimaliseren en een veilige werkomgeving garanderen. Of je nu een klein kantoor, een winkel, een restaurant of een groot industrieel complex hebt, het implementeren van een betrouwbaar branddetectiesysteem is essentieel om de veiligheid van werknemers te waarborgen en de continuïteit van bedrijfsactiviteiten te beschermen. Om brandgevaar te detecteren in verschillende omgevingen en omstandigheden kan je gebruik maken van geavanceerde brandmeldingsystemen.

Met een breed scala aan branddetectie systemen beschikbaar, kan Omnium Protecta je helpen bij het kiezen van het juiste systeem dat past bij je specifieke behoeften en budget. Onze deskundige adviseurs kunnen een uitgebreide beoordeling uitvoeren en een op maat gemaakte oplossing aanbevelen die voldoet aan al je beveiligingsvereisten.

Zo pakken wij jouw
project aan

Bij Omnium Protecta streven we ernaar om onze klanten de hoogste mate van beveiliging en gemoedsrust te bieden. Onze werkwijze is gebaseerd op een grondige analyse, professionele planning en uitvoering, en voortdurende ondersteuning.

 • Contacteer ons

  Neem contact met ons op. Dit kan je telefonisch doen of per e-mail, of via ons contactformulier.

 • Wij komen langs

  We leggen een afspraak vast en komen jouw situatie ter plaatse bekijken.

 • Vrijblijvende offerte

  Je ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

 • Installatie

  Ons team zorgt voor een snelle en vakkundige installatie van het systeem.

 • Nazorg

  Ook na de plaatsing staan wij voor je paraat. Je kan steeds bij ons terecht met vragen.

Wat onze klanten zeggen

Jouw brandveiligheid bespreken?

Neem contact op en we bespreken hoe we jouw eigendom kunnen beschermen.