Andere beveiliging

Je kunt bij ons terecht voor alarmsystemencamerabewakingbranddetectie– en toegangscontrolesystemen,. Verder zijn we er ook voor videofoons, kluizen, artikelbeveiliging en werfbeveiliging.

Videofonie

Met een videofoon kun je perfect zien wie er voor je deur staat. Op die manier bepaal je zelf voor wie je de deur opent. Verder hoef je je ook niet altijd naar de deur te verplaatsen. Wij installeren voor jou een handenvrije videofoon met ingebouwde luidsprekers of het klassieke exemplaar met een hoorn. Zowel voor appartementen, woningen als bedrijven hebben we systemen op maat. Wij adviseren je graag bij je keuze.

Kluizen

Spullen veilig opbergen? Dat doe je in een kluis. Wij hebben verschillende kluizen van De Raat Security Products. Deze kluizen vormen een veilige manier om je bezittingen veilig te stellen. Wij hebben zowel brand- als inbraakwerende kluizen, documentkluizen en andere kluizen in ons aanbod.

Artikelbeveiliging

Met artikelbeveiliging bescherm je je winkel en producten tegen diefstal. Wij beschikken over verschillende types van winkelbeveiliging. Denk maar aan tags, etiketten, hardtags, kabels, enz. Verder hebben we ook onzichtbare vormen van vloerdetectie of zichtbare poortjes. Wij werken met technologieën als RF, AM, EM en RFID.

Een handige People Counter

Met een People Counter tel je op een snelle manier je bezoekers. Wij linken één of meerdere camera’s met een flow control monitor. Bij groen licht zijn bezoekers nog welkom, terwijl na het bereiken van de maximumcapaciteit een rood licht wordt weergegeven. Binnen de 3 uur hebben we jouw systeem geïnstalleerd.

Hoe kunnen we je helpen?

Andere oplossingen
GDPR

Certificaties

© Omnium Protecta 2024 - Alle rechten voorbehouden