Branddetectie

Een brand in je zaak of woning ontstaat sneller dan je denkt. Met de juiste voorzorgen kan er heel wat onheil en schade voorkomen worden. Bij ons kun je terecht voor een waaier aan branddetectoren en branddetectiesystemen. Wij installeren ze, zodat de schade bij brand beperkt blijft.

Een kwalitatieve brandbeveiliging zorgt voor bijkomende veiligheid en laat je toe snel te reageren bij brand. Zo bescherm je zowel jezelf, anderen en kostbare bezittingen.

Bij Omnium Protecta werken we producten die voorzien zijn van een BOSEC-certificaat. Zo ben je zeker van een tijdige verwittiging bij brand. Deze systemen behoren tot het neusje van de zalm.

Wij komen steeds ter plaatse om de juiste plaatsing van de detectoren te bekijken. Al onze experts hebben de nodige kennis om een kwalitatieve installatie te garanderen. Daarbij staat jouw veiligheid steeds centraal.

Weet dat het ook mogelijk is om een onderhouds- en servicecontract af te sluiten. Zo ben je zeker van een zorgeloze brandbeveiliging. Periodiek zorgen we voor een grondig onderhoud van je detectoren.

Onze Werkwijze

Stap 1

Contacteer ons

Neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Stap 2

Wij komen langs

We leggen een afspraak vast en komen de situatie ter plaatse bekijken.

Stap 3

Vrijblijvende offerte

Je ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Stap 4

Installatie

Ons team zorgt voor een snelle en vakkundige installatie van het systeem.

Stap 5

Nazorg

Ook na de plaatsing kun je steeds bij ons terecht met vragen.

Certificaties

© Omnium Protecta 2024 - Alle rechten voorbehouden